-
neke cudne baje!
prije nekoliko dana su nam se u stanu pojavile neke cudne bube, pa molim pomoc da ih identificiram i skuzim sta s njima...
duge su oko 1cm, crne, jasno odvojen prednji i zadnji dio, oklopljen hitinom, zadnji oklop ima nekako rebrastu teksturu. 100% nisu zohari.
zasto su cudne? e pa vako... prvo, ne kuzim odakle su dosle i ZASTO. samo sam jedan dan vidila jednu, iduci dan nekoliko, i sad ih stalno ima po nekoliko, svuda po stanu podjednako. slobodno se setaju, ja ih ne ubijam jer su vrlo docilne a uostalom - same krepaju! a ni ja ne volim ubijat bestije bas...
uzasno su smjesne i smotane, stalno se penju po zidovima i drugim vertikalnim povrsinama (zasto? kamo idu??) i onda ... pa, ko da zaspu na pol puta, i onda padnu na pod, obicno na ledja, toliko su smotane da se ne mogu okrenit natrag (cak ni kad im ja pomazem
), pa nakon nekog vremena odustanu od zivota. KAKO LI JE TO OPSTALO? :?
ne kuzim sta jedu, sta oce, ne motaju se oko hrane ni oko wc-a ni oko kante za smece. niti pas nece da ih zeza, toliko su nezanimljive.
eto ja se prvi put susrecem s 'vakom bestijom i ne znam sta bi s njima. s jedne strane mi ne smetaju s druge mi nije ugodno imat ih po kuci. plus sto nikad ne znas gdje se sve motaju ni gdje ce onda past i krepat :/
je li ko prepoznaje sta je to? sta oce? jesu li opasne? oce li same otic?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma